top of page

ROBOTICA
BRENGT
RENDEMENT

de-ZONNEPANEELREINIGER investeert in moderne en duurzame oplossingen om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen, en dat doen we letterlijk!  Zonnepanelen reinigen was nooit zo makkelijk!

Onze solar robot is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van grote industriële pv installaties of zonneparken, om deze efficiënt en met een
constante afwerkingskwaliteit te reinigen. En dit met een goede kosten/baten balans.

We hebben de kennis en de middelen in huis om de diverse grond (multilayer rijen - carports-...) of dak opstellingen (aaneengesloten
vlakken - lange rij opstelling - oost/west - ...) te reinigen. Wij volgen ook de ontwikkelingen van de markt want binnenkort komt daar het
onderhoud van drijvende installaties ook bij.

Onze klanten in de verschillende agrarische en industriële sectoren zijn het roerend eens: deze technologie is hard voor vervuiling maar zacht voor het oppervlakte, is efficiënt van 's ochtends tot 's avonds en bovendien dé economische oplossing, om onderhoud te garanderen op een uiteenlopend aantal plaatsen in ons land en daar buiten. We kunnen tov de manuele reiniging, de menselijk factor uitsluiten tijdens het onderhoud (o.a. vermoeidheid en fysieke stress), we verlagen mogelijke veiligheidsrisico's op het uitvoerend personeel en de eventuele impact op de werking van bedrijven. En zijn met een minimum van uitvoerend personeel aanwezig op of rond de infrastructuur van bedrijven.

icon.png

Het onderhoud tot 5x sneller tov handmatige reinigingsmethoden

icon.png

De oppervlaktebelasting van onze solar robot ligt, mede door het gebruik van lichtgewicht componenten, aanzienlijk lager dan de toegestane wind- en sneeuwbelastingen van pv modules.

icon.png

Milieuvriendelijk: wij bereiken perfecte reinigingsresultaten zonder toevoeging van chemicaliën of andere reinigingsmiddelen, enkel gebruik van R0-Water.

icon.png

Waardebehoud van de zonne-installatie, omdat regelmatige reiniging, schade veroorzaakt door permanente vervuiling, voorkomt.

bottom of page