top of page

Twijfel? Klik hier voor informatie over daktypes

Foto Uploaden
Wanneer kunnen we langskomen?

Uw bedrijfsvoering werkt op groene stroom en daarvoor heeft u misschien een O&M partner die uw installatie 24/7 monitort.

Voor alle mogelijke verliezen van technische aard zit u al goed maar is de reiniging van uw installatie daar bij inbegrepen? Ons doel is hetzelfde als voor u en uw O&M partner; peak performance.

 

Als solar asset manager bent u op zoek naar die extra percentages rendement voor uw klant en reiniging van de pv modules kan daar zeker aan bijdragen, naast het waardebehoud en levensduur van alle pv installaties in uw portefeuille.
 

Eigenaar of beheerder, het reinigen van uw pv installatie is een professionele aangelegenheid en dat is wat wij bieden. 
 

Afhankelijk van de opstelling stellen wij een werkwijze voor en daarvoor zijn alle mogelijke materialen ter beschikking van telescoopstelen met R0 water tot robottechnologie.

De gezondheids- en veiligheidseisen op de werkplek zijn voor u en ons zeer belangrijk (uitvoerders hebben een VCA certificaat, attest hoogwerker, GOFIII) en we gaan in overleg met uw veiligheids- of preventie adviseur om de toegang tot en de werkplek zelf te vrijwaren van risico’s (RA).

Ook de eigen veiligheidseisen op de locatie worden besproken.

bottom of page