top of page

Om u snel en accuraat van dienst te zijn, gelieve dit bestand te downloaden en ingevuld via onderstaande knop aan ons door te sturen.  

Adreslijst Uploaden
Wanneer kunnen we langskomen?

Wanneer we onze individueel geplande locaties bedienen merken we vaak dat de onmiddellijke buren en anderen ook interesse hebben in onze dienstverlening. 

Maar gelet op de planning van de dag, kunnen we hen dan niet altijd onmiddellijk van dienst zijn en dat vinden we uiteraard heel erg jammer.

Daarom bedachten we, als eerste in Vlaanderen, de groepsaankopen speciaal voor b
uren, familie, vrienden, collega's en alle andere werkelijke en feitelijke verenigingen.

Een onderhoud aanvragen voor meerdere locaties in dezelfde regio is dan ook gewoon economisch slimmer en dat voor zowel u als aanvrager en wij als dienstverlener.

Natuurlijk stellen wij onze planning zo efficiënt als mogelijk op qua regio, rij- en werktijden e.d. maar de stroom van aanvragen per regio hebben wij natuurlijk niet in de hand en dan kan het wel eens zijn dat er een locatie iets langer in de planning blijft tot er meerdere aanvragen zijn in die specifieke regio.

 

Met een aanvraag in te dienen als groep kan, afhankelijk van de omvang van de aanvraag, iedereen profiteren van een bepaalde korting waar wij als leverancier op kunnen besparen qua klantenwerving 1 op 1, rijtijden, …

Stuur uw aanvraag gerust in dan zorgen wij voor een aangepaste prijsopgave per opgegeven locatie.

Samen sterk voor meer rendement!

bottom of page