top of page

Twijfel? Klik hier voor informatie over daktypes

Foto Uploaden
Wanneer kan het onderhoud worden uitgevoerd?

73% van alle Belgische zonnepaneelinstallaties zijn gelegen in Vlaanderen en daar komen er elke dag nog nieuwe bij.
 

Uw installatie is daar een van en het maximaliseren van het rendement van uw investering is onze service.
De levensduur of waarde behoud en het in stand houden van het terugverdien-)model is daar een logisch gevolg van.

 

De klassieke installatie op een zadeldak, een plat dak opstelling of misschien wel een suntracker, wij hebben de knowhow in huis om het onderhoud ervan te voorzien.

 

Een ecologische oplossing voor uw groene stroom productie.
 

Vervuiling is overal en natuurlijke, industriële of agrarische vervuiling zorgt voor een terugval in het rendement van uw pv installatie. Dit is al meermaals het onderwerp geweest van verschillende studies en de conclusie is JA er is wel degelijk een terugval in uw rendement door vervuiling en voor onze regio tussen de 3-12%.

 

De combinatie van telescoopstelen en R0 water (al dan niet verwarmd) is veruit de beste oplossing voor een vervuilde pv installatie. Onze werkwijze biedt u de zekerheid van een ecologisch veilige manier van reinigen met enkel de reinigende kracht van R0 water/osmose water.

De lage werkdruk van het water, de speciale borstels en het R0 water zelf zorgen ervoor dat er geen beschadiging (krassen op de glasplaat, insijpeling van water,…) kan optreden van uw installatie.

 

Veilig werken (ook op hoogte)

Telescoopstelen laten ons toe om op vele plaatsen vanop de begane grond de installatie te reinigen, lekker veilig en efficiënt.
Als de situering van de installatie het vereist werken we vanop een ladder met in acht neming van alle gezondheids- en veiligheidseisen van onze werkplek.

 

Daarom is het belangrijk om ons een foto te sturen van de situering van uw pv installatie, als de installatie niet veilig bereikbaar is om een onderhoud uit te voeren zoeken we in overleg met u een geschikt alternatief (bijv. hoogwerker)

bottom of page